Γιατί είναι σημαντικός ο φωτογράφος γάμου;

17-06-2019 / Published in Γάμος

Γιατί είναι σημαντικός ο φωτογράφος γάμου;

Όταν έρθει η ώρα για να προγραμματίσετε το γάμο σας, πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα, από την ημερομηνία του μυστηρίου έως τον κατάλληλο φωτογράφο γάμου, από το κέντρο δεξίωσης έως και το στολισμό του. Η λίστα μοιάζει ατελείωτη και ίσως δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε.

Γιατί ο φωτογράφος γάμου είναι τόσο σημαντικός;

Το πιο σημαντικό μέρος σε ένα γάμο είναι το ζευγάρι και αυτό γιατί όλα γίνονται για αυτό και η ικανοποίησή τους είναι αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας. Παρόλα αυτά όταν έρχεται η ώρα για τον προγραμματισμό της μεγάλης μέρας, πρέπει να συναντήσετε πολλούς προμηθευτές, από ανθοπώλεις, boutique νυφικών, κέντρα δεξίωσης, εταιρίες στολισμού και όλοι αυτοί θα σας πουν πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες. Διαλέγοντας τα κατάλληλα λουλούδια, επιλέγοντας το κατάλληλο νυφικό - κοστούμι, δοκιμάζοντας το καλύτερο φαγητό και άλλα. Το σημαντικότερο όλων είναι να επιλέξετε τους κατάλληλους συνεργάτες που να είναι παθιασμένοι και ορεξάτοι για να παράγουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο αντικείμενό τους. Ένας από τους συνεργάτες κλειδί στο μυστήριο του γάμου είναι και ο φωτογράφος γάμου.

Γιατί πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου;

Είναι η φωτογράφιση γάμου το σημαντικότερο πράγμα για το γάμο σας;Όχι, σε καμία περίπτωση!

Παρόλα αυτά, όταν έρθει η ώρα να προγραμματίσετε το γάμο σας ο φωτογράφος γάμου πρέπει να βρίσκεται σε προτεραιότητα στη λίστα που πρέπει να υπολογίσετε το budget και το κλείσιμο της ημερομηνίας.

Ο φωτογράφος γάμου είναι σημαντικός γιατί θα καταγράψει κάθε στιγμή της σημαντικής αυτής ημέρας. Είναι αυτός που θα αποτυπώσει τις αναμνήσεις σας και θα τις κρατήσει αναλλοίωτες στο χρόνο για πάντα! Είναι αυτός που θα γράψει μια ιστορία με τις φωτογραφίες σας, μόνο που δε θα είναι οποιαδήποτε ιστορία, είναι η πιο όμορφη ιστορία της πιο σημαντικής μέρας της ζωής σας, μία μέρα που δε θα ξεχαστεί ποτέ. Μία ιστορία που θα δείχνετε στους φίλους, την οικογένειά σας και στα παιδιά σας, μια ιστορία που θα αποτελεί θησαυρό για εσάς.

Βλέπετε τα λουλούδια του στολισμού και τη γαμήλια τούρτα, μόνο που μετά το μυστήριο θα χάσουν την ομορφιά τους. Είναι θέμα προοπτικής και αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το budget σε πράγματα που είναι σημαντικά και θα μείνουν για πάντα όπως η φωτογράφιση του γάμου.

Quote: Το πλάνο γάμου, είναι κάτι περισσότερο από τη διοργάνωση μιας ημέρας, είναι ένα κομμάτι των αναμνήσεων μιας ζωής!

Μία μέρα, με τις περισσότερες αναμνήσεις μαζεμένες

Σκεφτείτε το εξής! Ο ανθοπώλης θα δημιουργήσει πανέμορφες συνθέσεις με λουλούδια για εσάς, ο ζαχαροπλάστης θα φτιάξει την πιο γευστική τούρτα για εσάς κ.α., αυτά είναι τα πράγματα που θα παρατηρήσουν όλοι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης. Όταν έρχεται η σειρά του φωτογράφου γάμου, πληρώνετε για κάτι που δε θα δείτε μέχρι να τελειώσει η ημέρα και ο φωτογράφος γάμου θα περάσει απαρατήρητος στα μάτια των καλεσμένων σας.

Τι πληρώνετε λοιπόν;

Η φωτογράφιση γάμου είναι κάτι περισσότερο από μία μέρα, είναι οι αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα! Είναι η καταγραφή των στιγμών, είναι η αιχμαλώτιση των συναισθημάτων σε μία φωτογραφία, είναι η αναβίωση της ημέρας μέσα από πανέμορφες φωτογραφίες, είναι οι στιγμές γέλιου και χαράς που δεν περιμένατε να ζήσετε, βλέποντας τα συναισθήματα της οικογένειας και των φίλων σας στο πρόσωπό τους. Και το σημαντικότερο; Ένας θησαυρός που θα κρατήσει για πάντα!

Πριν διαλέξετε το φωτογράφο γάμου, σκεφτείτε ότι δεν είναι μερικές απλές φωτογραφίες που θα τραβήξετε με το σύντροφό σας, είναι μια πανέμορφη ιστορία της σημαντικότερης ημέρας της ζωής σας! Η προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, τα χαμόγελα των παρανύμφων, τα συναισθήματα στο πρόσωπο των γονιών σας που σας κοιτούν με υπερηφάνεια, η χαρά των καλεσμένων, η νευρικότητα και ανυπομονησία του γαμπρού, όλα αυτά δεν είναι απλά μία ιστορία! Είναι η ΔΙΚΗ σας ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η imaginus photography ειναι μια boutique από ένα φωτογράφο και δυο εικονολήπτες και ειδικεύεται στη φωτογράφιση γάμου και βάπτισης. Στόχος μας να δημιουργήσουμε εικόνες με τις πιο αυθόρμητες και σημαντικές στιγμές της πιο όμορφης και ξεχωριστής μέρας της ζωής σας δίνοντας πάντα μια καλλιτεχνική χροιά χωρίς βέβαια να παραποιουμε  την πραγματικότητα.  Η αφοσίωση μας σε αυτό που κάνουμε είναι στο να δώσουμε εικόνες που θα δώσουν χαρά και ευχαρίστηση σε εσάς, υπερηφάνεια στους γονείς σας και ζήλεια στους φίλους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού!

Γράψτε ένα Σχόλιο

TOP TOP