Bride Photography - Φωτογράφιση Νύφης

IT’S ALL IN THE PREPARATION 

BEST BRIDAL PREPARATION PICTURES

Λίγος προγραμματισμός θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες για τη προετοιμασία σας. Το πρωί του γάμου υπάρχει τόσος ενθουσιασμός και πολλά συμβαίνουν, γι' αυτό προτείνουμε να τα ετοιμάσετε όλα νωρίτερα. Σκεφτείτε ποιες φωτογραφίες θα θέλατε να τραβήξετε. Οι επιλεγμένοι γάμοι μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Έχουμε πολλές εικόνες από πραγματικούς γάμους για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιες εικόνες είναι πιο σημαντικές για εσάς. Εάν μας κάνετε κράτηση ως φωτογράφο γάμου, μπορείτε να αναφέρετε τυχόν ειδικά αιτήματα για φωτογραφίες που θέλετε. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια φωτογραφία σας που λαμβάνετε μια κάρτα από τον σύζυγό σας για να είστε ή φροντίζετε να τραβήξετε ένα πορτρέτο εσάς και της μαμάς σας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  ΜΑΛΛΙΩΝ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παντρεύεστε μόνο μία φορά, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με επαγγελματίες μαλλιών και μακιγιάζ. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να νιώσετε σαν διασημότητα για την ημέρα. Επιπλέον, τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από ό,τι αν τα κάνατε μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να δεσμεύσετε τους επαγγελματίες μαλλιών και μακιγιάζ για όλη την ημέρα και  όχι μόνο το πρωί. Το να έχετε την ομάδα ομορφιάς σας σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια του γάμου κάνει τεράστια διαφορά στις φωτογραφίες σας. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μέρες του γάμου με αέρα ή βροχή.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Αν και το να διατηρείτε το χώρο τακτοποιημένο μπορεί να είναι το πιο απομακρυσμένο πράγμα από το μυαλό σας, με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό από τις φωτογραφίες του γάμου σας. Οι φωτογράφοι γάμου λατρεύουν τα καθαρά φόντο για τις λήψεις τους, ώστε να μπορούν να εστιάσουν σε εσάς! Οι περισπασμοί στο παρασκήνιο μπορούν να καταστρέψουν μια όμορφη φωτογραφία. Είναι πολύ πιο εύκολο να απομακρύνετε μια τσάντα μεταφοράς από το να τη βγάλουμε στο Photoshop μετά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αυτό είναι ένα από τα μικρά πράγματα που μπορεί να χάσετε ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες προετοιμασίες γάμου, αλλά είναι μια υπέροχη πινελιά που φαίνεται υπέροχη στις φωτογραφίες από τη μεγάλη σας μέρα. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ένα υπέροχο ευχαριστήριο δώρο για το νυφικό σας πάρτι που θα μπορούν να κρατήσουν για τα επόμενα χρόνια. Οι ασορτί ρόμπες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώθουν όλοι ξεχωριστοί! Σας συμβουλεύουμε επίσης να φοράτε ρόμπα κατά την προετοιμασία του νυφικού για πρακτικούς λόγους. Μετά τα μαλλιά και το μακιγιάζ το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να χαλάσεις το look σου βγάζοντας ένα t-shirt!

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ

Προσπαθήστε να κρεμάσετε το φόρεμά σας σε ένα ωραίο μέρος πριν είστε έτοιμοι να το φορέσετε. Με αυτόν τον τρόπο ο φωτογράφος σας μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από τις νυφικές προετοιμασίες με φόντο το φόρεμα. Αυτό βοηθά πραγματικά στην αφήγηση της ιστορίας και δίνει πλαίσιο στις φωτογραφίες. Ο φωτογράφος σας μπορεί επίσης να τραβήξει φωτογραφίες με λεπτομέρειες του φορέματός σας αναρτημένο. Αυτά φαίνονται υπέροχα στο άλμπουμ του γάμου σας. Μια άλλη κορυφαία συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυσκευάσει τα νυφικά και τα φορέματα της παράνυμφου πριν φτάσει ο φωτογράφος σας. Μπορείτε επίσης να Β βάλετε το νυφικό  σε όμορφες εξατομικευμένες κρεμάστρες. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε και τις ετικέτες! Αυτές οι μικρές πινελιές εξοικονομούν χρόνο από τον φωτογράφο σας, τον οποίο μπορεί στη συνέχεια να αφιερώσει τραβώντας όμορφες φυσικές φωτογραφίες.

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Οι φωτογραφίες λεπτομερειών συλλαμβάνονται καλύτερα κατά τα προηγούμενα στάδια της προετοιμασίας του νυφικού. Δεν θα θέλατε να χάσετε να όμορφο δακτυλίδι ή τα υπέροχα νυφικά παπούτσια! Έχετε τα παρακάτω έτοιμα για όταν έρθει ο φωτογράφος σας:

• Νυφικά Παπούτσια

• Κοσμήματα

• Φορέματα παράνυμφων

• Δαχτυλίδι αρραβώνων

• Προσκλήσεις

• Λουλούδια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΣ

Πολλές νύφες ανησυχούν μήπως φωτογραφηθούν χωρίς μακιγιάζ και ζητούν από τον φωτογράφο τους να απαθανατίσει μόνο μισή ώρα από τις προετοιμασίες. Αυτό δεν είναι αρκετό για να έχετε πραγματικά όμορφες φωτογραφίες. Ιδιαίτερα αν θέλετε λεπτομέρειες από το φόρεμα, τα παπούτσια, τα δαχτυλίδια και τα λουλούδια σας. Όταν φωτογραφίζουμε γάμους μας αρέσει να φτάνουμε χαλαροί  και πιο νωρίς. Γι' αυτό τα πακέτα φωτογραφιών γάμου μας περιλαμβάνουν στάνταρ κάλυψη για όλη την ημέρα. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός. Το στυλ φωτογραφίας μας επικεντρώνεται στην αποτύπωση της ιστορίας της ημέρας. Μας αρέσει να εστιάζουμε στη φωτογράφιση φυσικών στιγμών που δείχνουν την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό της προετοιμασίας του γάμου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για εκπληκτικές εικόνες είναι το φυσικό φως. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε φυσικό φως είναι τοποθετώντας τον εαυτό σας κοντά σε μια πηγή φωτός. Ζητήστε από την ομάδα των μαλλιών και του μακιγιάζ σας να σας τοποθετήσει δίπλα σε ένα παράθυρο και οι φωτογραφίες σας θα είναι πολύ καλύτερες με αυτό. Η επιλογή μιας σκοτεινής γωνίας για να κάνετε το μακιγιάζ σας δεν θα είναι ιδανική για την make up artist ή τον φωτογράφο σας. Εάν επιλέξετε να ετοιμαστείτε στους χώρους του γάμου σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας ωραίος φωτεινός χώρος για αυτό. Ωστόσο, αν επιλέξετε να ετοιμαστείτε στο σπίτι, σκεφτείτε εκ των προτέρων ποιο δωμάτιο έχει το πιο φυσικό φως καθώς και άφθονο χώρο.

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τόσες πολλές νύφες φορούν το νυφικό τους λίγο πριν φύγουν για την τελετή. Εάν μπορείτε να προετοιμαστείτε 30 λεπτά πριν ο φωτογράφος σας χρειαστεί να φύγει, αυτό επιτρέπει επιπλέον χρόνο για φωτογραφίες πριν από την τελετή – και σας δίνει χρόνο να αναπνεύσετε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στο σχέδιο! Αυτή είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να καταγράψετε την αντίδραση των φίλων σας  και των οικογενειών σας όταν σας βλέπουν έτοιμη με το φόρεμά σας για πρώτη φορά! Μας αρέσει επίσης να φωτογραφίζουμε όμορφα πορτρέτα της νύφης και φωτογραφίες με τις παράνυμφους και την οικογένεια. Το να φορέσετε νωρίς το φόρεμά σας διασφαλίζει ότι θα φτάσετε στην τελετή χαλαροί. Ο φωτογράφος σας μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες της νύφης και του νυφικού να βγαίνουν από τα αυτοκίνητα. Μπορείτε επίσης να έχετε μερικές ομαδικές φωτογραφίες πριν κατευθυνθείτε για να συναντήσετε τον γαμπρό.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ

Μακράν το πιο σημαντικό πράγμα την ημέρα του γάμου σας είναι να διασκεδάσετε! Απολαύστε την περιποίηση που σας προσφέρουν  για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας! Οι φυσικές εικόνες είναι μακράν οι καλύτερες. Απλώς χαλαρώστε και αφήστε το πρωί να κυλήσει φυσικά. Το στυλ φωτογραφίας μας είναι διακριτικό, δεν θα σας διατάξουμε και θα δε σας αναγκάσουμε να κάνετε οτιδήποτε δεν θέλετε. Η ημέρα του γάμου σας έχει να κάνει με εσάς, είμαστε εκεί για να απαθανατίσουμε στιγμές. Ενθαρρύνουμε όλα τα ζευγάρια μας να χαλαρώσουν και να περάσουν τη μέρα τους περνώντας υπέροχα με την οικογένεια και τους φίλους τους.

TOP TOP