Πάνος & Κατερίνα - φωτογράφιση γάμου

Πάνος & Κατερίνα   - φωτογράφιση γάμου

Φωτογράφιση Γάμου στη Τρίπολη  

Με τη  Κατερίνα και το Πάνο δεν είναι η πρώτη φορά που συνερχόμαστε καθώς είχα την ευκαιρία να τους συναντήσω σε μια βάπτιση που ήταν νονοί …. Αφού τους άρεσε το στιλ της δουλειάς μου ως φωτογράφος βάπτισης  αποφάσισαν να με επιλέξουν ως φωτογράφο γάμου και να έχω τη τιμή να τους καλύψω την ήμερα εκείνη του γάμου τους ….ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και επιλογή του ως φωτογράφου γάμου έτυχε και ήμουν εγώ …. το μυστήριο έγινε άπλα , με εκλεκτό κόσμο και με απολυτή ηρεμία στο πανέμορφο Άλσος του Άγιου Γεωργίου  …. ήμουν ιδιαίτερα ευτύχης που θα συνεργαζόμουν μαζί τους και πέρα ότι ήταν δυο πολύ συμπαθή παιδιά κατάλαβα ότι το αποτέλεσμα θα έβγαινε πολύ κάλο ….  Απολυτά συνεργάσιμοι και οι δυο μου επέτρεψαν να αποτυπώσω τη κάθε τους στιγμή τους με κάθε διακριτικότητα και φαντασία που αντιπροσωπεύει το στιλ μου..

   Όλα κύλησαν ομαλά και με πολύ διάθεση τόσο στις προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού όσο στη διάρκεια του μυστηρίου και αφού βγάλαμε κάποιες ωραίες φωτογραφίες στο προαύλιο της Εκκλησίας σειρά είχε η δεξίωση …

Φωτογράφιση Δεξίωσης

Όσο για τη δεξίωση που έγινε στο προαύλιο χώρο ενός κέντρου δεξιώσεων  ήταν άπλα και όμορφα ….. Σας εύχομαι κάθε κάλο στη κοινή σας ζωή ….

 

 

 

 

 

TOP TOP