Σωτήρης & Laurie - φωτογράφιση γάμου

Σωτήρης & Laurie - φωτογράφιση γάμου

φωτογράφιση γάμου στην Τρίπολη

……..Ισως από τα πιο χάλαρα ζευγάρια που έτυχε να συναντήσω ως φωτογράφος γάμου……Ο Σωτήρης και η Laurie κοντά στο τέλος της φωτογραφικής σεζόν αποφάσισαν να παντρευτούν και αφού τα οργανώσαν όλα εν ταχει ήρθε και η σειρά μου … Το μυστήριο του γάμου και η φωτογράφιση γάμου, πραγματοποιήθηκαν λίγο πιο έξω από τη Τρίπολη  σε ένα Ιερό Ναό “μουσείο” κατ’ εμε αυτόν της Αγιάς Φωτεινής στην Μαντινεία. Σαφώς δεν έλειπαν  οι προετοιμασίες των παιδιών πριν το γάμο ενώ  το μυστήριο του γάμου τελέστηκε μισό υπό  βροχή και μισο με ηλιοφάνεια Βέβαια αυτό δεν μας εμπόδισε να βγάλουμε ωραίες εικόνες αλλα ούτε και το ζευγάρι να πτοηθεί ….Συνεχεια είχε η δεξίωση στο χώρο εκδηλώσεων  Coyntry inn…..

Η πρώτη συνάτηση 

Οπως ανάφερα όλα έγιναν γρήγορα το ίδιο και η επιλογή μου ως φωτογράφος γάμου καθώς ένα πρωινό ο Σωτήρης με συνάντησε στο δρόμο και μου ειπε ότι ήθελε να αναλάβω τη φωτογράφιση γάμου του ……Βεβαια το να σε επιλέγει καποιος ειναι ιδιαίτερη τιμή άλλα και τον να σου λέει ότι εσένα θέλει ως φωτογράφο δηλώνει ότι εκτιμάει και τη δουλειά σου ……. Επειτα το καθιερωμένο ραντεβού μας και αφού συζητήσαμε τα διαδικαστικά κλείσαμε την ημερομηνία περιμένοντας τη μέρα εκείνη .

Φωτογράφιση Γάμου στον ιερό ναό της Αγια φωτεινής στην Μαντινεία 

Η μέρα του γάμου έφτασε  και φτάνοντας στο σπίτι του  Σ,ωτήρη διαπίστωσε ότι ήταν το ίδιο χαλαρός με τη μέρα που είχαμε το ραντεβού …. Πίνοντας ουίσκι και καπνίζοντας το πούρο του με υποδέχτηκε και αντί να ξεκινήσουμε τη φωτογράφιση τη προετοιμασίας  του, έβαλε τη   χαλαρωτική μουσική και πιάσαμε τη κουβέντα ….. “Ωραίος ο Σωτήρης “….. Δεν αργησε και η παρέα μεγάλωσε και το μονό που άκουγες ήταν το τσούγκρισμα των ποτηριών …..Και οι εικόνες , οι κατάλληλες για κάθε φωτογράφο …….Λιγα τετράγωνα πιο πέρα η Laurie που έχοντας πέσει όλοι επάνω της , μακιγιέρ κομμώτριες ……τη χάρηκα γιατί ήταν και αυτή το ιδιο χαλαρή και συνεργάσιμη με τον Σωτήρη….. και εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά ξαφνικα οι πρώτες σταγόνες έκαναν την εμφάνιση τους ….. κανένα πρόβλημα ….. υπήρχε αισιοδοξία και η βροχή κράτησε ευτυχώς για λίγο …… Φτάνοντας λοιπόν στην εκκλησιά   με το μυστήριο γάμου  να τελείται στη Μαντινεία  στον ιερό ναό της Αγιάς Φωτεινής  οι συνθήκες ήταν ιδανικές …. Αρκετός Ήλιος  τα σύννεφα σαν ζωγραφιά και τα πειράγματα στον γαμπρό να δίνουν και να παίρνουν  ……. Όλα κύλησαν ομαλά και το “καλάθι” γεμάτο ωραίες εικόνες …… Βίων ανθόσπαρτων Σωτήρη & Layrie

Φωτογράφιση Δεξίωσης

Όσο για τη δεξίωση που έγινε στην αίθουσα δεξιώσεων Country Inn λίγο έξω από την Τρίπολη οπού με πολύ κέφι και άφθονα ποτά  το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας …….

TOP TOP